Perioada care urmează este una destul de controversată, întrucât există două tipuri de persoane: cei care au o mare plăcere în ceea ce privește oferirea cadourilor, fiind foarte implicați în asta și cei care nu se pricep și cărora li se pare o dificultate. În final însă, indiferent de cum ești, perioada Crăciunului rămâne una frumoasă pentru toată lumea. Goana prin magazine a început deja, chiar dacă mai este aproape o lună, însă dacă vrei să fie totul mult mai comod, să te scutești de câteva drumuri și să stai departe de aglomerații, cea mai bună variantă rămâne online-ul. La fel ca magazinele fizice și cele online au introdus deja colecții de sărbători și pagini cu diferite idei de cadouri, ceea ce face ca totul să fie foarte simplu. Pe Notino există deja secțiunea de Cadouri de Crăciun, unde găsim o serie de categorii din care să alegem cadoul potrivit, indiferent pentru cine căutăm.

Eu mă număr printre persoanele cărora le place foarte mult să caute și să ofere cadouri, motiv pentru care am zis să vin în ajutorul celor care sunt exact opusul cu câteva idei de produse de pe Notino care pot reprezenta cadoul perfect. De data aceasta mă voi axa pe daruri pentru fete și femei, însă poate urma și un articol cu idei de cadouri pentru bărbați.

Parfumuri

Este probabil cel mai întâlnit cadou, însă poate fi uneori și cel mai dificil. Când vine vorba despre alegerea unui parfum, este de preferat să cunoaștem gusturile persoanei, pentru a nu da fail cu cadoul. Astfel, dacă persoana nu este foarte pretențioasă și avem măcar cea mai mică idee despre ce parfumuri preferă (să știm măcar dacă le preferă pe cele mai dulci sau pe cele mai fresh), putem foarte ușor să alegem. Preferatele mele sunt parfumurile ușor dulci și cele florale, iar câteva variante foarte bune în acest sens sunt Scandal, de la Jean Paul Gautiere, Chloé și Gucci Bloom.

De asemenea, dacă intrați zilele astea pe Notino, atât parfumurile, cât și alte categorii de produse intră în oferta de Black Friday, astfel că folosind codul black25 beneficiați de o reducere de 25%.

Seturi

Fie că alegeți câteva produse și alcătuiți voi un set, fie că alegeți unul deja format, un kit cu câteva lucruri poate fi o idee bună de cadou, fiind și ceva foarte complex. Un astfel de cadou mi se pare cel mai ușor, deoarece avem foarte multe variante:

  • Un set cu produse de make-up/skincare sau îmbinate
  • Set cu produse mini, prin care persoana poate testa cât mai multe
  • Un set cu produsele preferate ale persoanei
  • Kit cu lucruri de la același brand

Mai jos am lăsat câteva idei de astfel de seturi, printre care am adăugat atât produse de make-up de la Maybelline, Essence, produse de skincare de la Bioderma, Neutrogena, etc., dar și produse pentru păr de la branduri precum Moroccanoil și Kérastase.

Calendare Advent

O altă idee cu care sigur nu vei da greș este un advent calendar, pe care îl poți oferi încă de la începutul lunii pentru ca persoana să se bucure de câte un cadou în fiecare zi, inclusiv în ziua de Crăciun. Cei de la Notino au câteva calendare de acest fel, de la branduri precum Makeup Revolution, Clarins sau Atelier Cologne. Poți de asemenea să alegi tu 24 sau chiar 12 produse și să realizezi un calendar de advent.

Ai început să cumperi cadouri pentru Crăciun sau le vei cumpăra pe ultima sută de metri? Care crezi că sunt cele mai bune alegeri?