Deși este o sărbătoare împrumutată de la americani, Valentine’s Day a devenit foarte populară și la noi, mai ales în ultimii ani. Nu mă regăsesc printre persoanele care sărbătoresc astfel de zile, însă cu siguranță sunt multe persoane care o fac și care sunt în căutare de idei de cadouri. Dacă vrem să ne scutim de câteva drumuri, cumpărăturile online rămân varianta cea mai bună, astfel că cei de la Notino au pregătit o selecție de produse pentru a facilita căutările tuturor.

Pentru ea

Cea mai răsfățată la această sărbătoare este, fără îndoială, femeia. Întrucât femeile au nevoie oricând de orice fel de produs, este foarte ușor să alegi un cadou pentru ea:

  • Parfum-probabil cel mai întâlnit cadou, însă poate deveni și cel mai dificil dacă nu cunoaștem gusturile persoanei. Cei de la Notino au foarte multe branduri de la care putem alege, cele mai renumite fiind Gucci, Lancôme, Armani, Versace sau Yves Saint Laurent.
  • Seturi cadou-un cadou foarte complex, întrucât persoana iubită va avea șansa să încerce și să testeze cât mai multe produse. Fie că alegem un set care să conțină parfumul preferat alături de alte produse pentru corp cu aceeași esență, fie un set cu produse de make-up/skincare/bodycare/haircare, cu siguranță nu vom da greș.

Pentru el

Deși ar putea părea ușor, este de fapt foarte dificil să alegi un cadou pentru el, întrucât nu sunt foarte multe variante, iar bărbații sunt deseori foarte pretențioși sau pur și simplu nu folosesc un anumit tip de produse.

  • La fel ca în cazul femeilor, parfumul rămâne în topul alegerilor, fiind un cadou îndrăgit de toată lumea. Printre cele mai adorate branduri se găsesc Armani, Hugo Boss, Paco Rabanne sau Dior.
  • Produsele pentru îngrijirea bărbii pot fi de asemenea printre cadourile potrivite pentru bărbați, mai ales pentru cei care oferă constant multă atenție acestui aspect. Putem astfel să alegem diferite dispozitive, uleiuri, ceară.
  • Seturile cadou sunt disponibile și în varianta pentru bărbați, fiind de asemenea un cadou cu care nu vom da greș.

Sărbătoriți Valentine’s Day? Ce cadouri ați ales?