Deși protecția solară este importantă pe tot parcursul anului, venirea verii aduce cu ea nevoia de o atenție sporită în ceea ce privește expunerea și protejarea față de razele UV. Cu siguranță măcar o dată am pățit să ne înroșim în urma expunerii la soare, unii dintre noi poate mai mult de atât. Un lucru cert este faptul că indiferent cât de mult ne expunem la soare, este necesar să aplicăm și să reaplicăm des un produs cu factor de protecție cât mai ridicat. Un brand ce îndeplinește multe nevoi când vine vorba despre alergia la soare, arsurile sau tot ce ține de expunerea la soare este La Roche-Posay, care are atât produse pentru prevenție, menținere, cât și after sun.

La Roche-Posay Anthelios

Un produs pe care îl folosesc des pe parcursul zilelor de vară este spray-ul La Roche-Posay Anthelios, perfect pentru reaplicarea protecției.

  • Se poate aplica și peste machiaj, fără a-l influența negativ
  • Protejează împotriva razelor UV
  • Se absoarbe foarte rapid
  • Perfect de pus în geantă
  • Nu se simte pe ten
La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Posthelios

Deși prevenția rămâne pe primul loc, atunci când ajungem în punctul unor probleme cauzate de expunerea la soare putem recurge la produse “after sun” ce vor calma pielea. Produsul care mă ajută pe mine în cazul unei expuneri mult prea prelungite la soare este gelul La Roche-Posay Posthelios. Textura sa este una ușoară, revigorantă, astfel că pielea este calmată imediat după aplicare. Gelul se aplică uniform, nu lasă urme albe, se absoarbe rapid și nu este lipicios. Pielea rămâne hidratată, calmată și regenerată.

La Roche-Posay Posthelios

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Alergia la soare poate determina leziuni, fie acestea grave sau nu. Indiferent de gradul acestora, ele necesită îngrijite corect, pentru a nu deveni mult mai grave. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 este o cremă reparatoare ce calmează pielea după expunerea la soare, acționând mai ales asupra pielii iritate sau hiperpigmentate. Cu o textură grasă, dar care nu încarcă, crema reparatoare pătrunde în profunzime, oferind hidratare și regenerare.

Crema se găsește pe Notino în mai multe variante, de 15 ml, 40 ml și 100 ml.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Cum îți protejezi pielea față de soare? Te confrunți cu alergie la soare? Dacă da, cum se manifestă și cum o ții sub control?