Când vine vorba despre skincare, am mai multe brand-uri preferate și niciodată nu mă opresc la unul singur deoarece îmi place să variez și să încerc cât mai multe produse. De cele mai multe ori pun accentul ca brand-ul de la care folosesc anumite produse să fie testat dermatologic și să fie formulat cât mai sigur posibil pentru pielea mea. Rolul principal în articolul de astăzi îl va avea La Roche-Posay, brand recomandat foarte des de dermatologi.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Crema reparatoare La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 este un produs pe care l-am descoperit cu ajutorul unei prietene și la care nu am mai renunțat din momentul respectiv. Cu o textură extrem de plăcută și un finisaj ușor mat, crema lasă pielea moale și catifelată, având acțiune reparatoare și intens hidratantă. Indiferent de tipul de piele, crema:

  • Poate fi aplicată atât pe ten, cât și pe buze
  • Regenerează și repară bariera cutanată
  • Nu lasă senzație lipicioasă
  • Hrănește în profunzime
  • Are finisaj ușor mat
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Formulată fără parfum și cu o serie de ingrediente active precum pantenol, vitamina B5 și minerale, crema pătrunde profund în straturile pielii și o regerează. Datorită untului de shea și a glicerinei asigură o hrănire intensă, în timp ce apa termală îi oferă beneficii de calmare.

Crema se regăsește în 3 variante, de 15 ml, 40 ml și 100 ml, cele mici fiind ideale pentru poșetă, călătorii sau chiar de purtat în buzunar pentru urgențe.

La Roche-Posay Anthelios

Must-have pe parcursul verii (și nu numai) sunt produsele pentru protecție solară, care trebuie să se regăsească în rutina noastră zilnică. Pentru că îmi doresc o protecție continuă, am încercat să găsesc produse cât mai practice care să mă salveze pe parcursul zilei. Descoperirea a fost spray-ul La Roche-Posay Anthelios, un produs care de ceva timp se regăsește în geanta mea. Cel mai frecvent aplic o cremă cu protecție solară dimineața, ca ultim pas al rutinei de îngrijire și înainte de machiaj, iar după câteva ore de la aplicare pulverizez un strat de spray. Dimesiunile mici fac spray-ul să fie ideal de purtat oriunde, pentru a avea mereu la îndemână protecția solară.

  • Se poate aplica peste machiaj în orice moment al zilei, fără a-l deteriora
  • Formează o peliculă invizibilă care protejează tenul de razele UV
  • Lejer și proaspăt asemeni unei ape termale
  • Oferă o senzație instantă de răcorire

Utilizați produse La Roche-Posay în rutina voastră? Ați încercat produsele descrise?