Trecerea la anotimpul rece, mai ales atunci când se realizează brusc, este asociată foarte des cu deshidratarea și uscarea pielii, motiv pentru care toamna și iarna este necesar să sporim utilizarea produselor hidratante. Mâinile și tenul sunt cele mai expuse în această perioadă, de aceea pentru ele este necesar să includem în rutina noastră zilnică produse hrănitoare care ne ajută să evităm un aspect uscat al pielii, cu crăpături sau chiar descuamare.

Deși poate părea puțin importantă, îngrijirea mâinilor este esențială, întrucât acestea sunt de cele mai multe ori “cartea noastră de vizită”. Primul pas este o hidratare zilnică cu ajutorul unei creme cu o textură bogată și extrem de emolientă, care să mențină pielea hrănită, moale și catifelată. Tot în acest sens este esențial să acordăm atenție și unghiilor și cuticulelor, care au de asemenea nevoie de îngrijire specială.

Cremă de mâini CeraVe Repairing

Una dintre cremele de mâini care se regăsește printre preferatele mele este crema regeneratoare CeraVe Repairing, care:

  • Are o formulă non-grasă care se absoarbe imediat în piele
  • Restabilește echilibrul barierei de protecție a pielii
  • Este ideală pentru mâini crăpate și uscate
  • Asigură o hrănire de lungă durată
  • Lasă mâinile moi și catifelate
  • Hidratează în profunzime
  • Nu are parfum

Datorită celor 3 tipuri de ceramide și a acidului hialuronic din compoziție, crema de mâini CeraVe înmoaie instant pielea, elimină senzația de piele uscată și pătrunde adânc în straturile epidermei pentru a menține mâinile hidratate o perioadă cât mai lungă. Deși formula este una intens hrănitoare, aceasta are o absorbție imediată, fără a lăsa o peliculă grasă la suprafața pielii. Un alt plus al cremei este compoziția hipoalergenică lipsită de parfum, care o face ideală chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Varianta de 50 ml este ideală de pus în geantă, deci perfectă de purtat oriunde.

CeraVe Repairing Hand Cream

Cum vă îngrijiți mâinile în această perioadă? Ce produse utilizați pentru hidratarea zilnică?