Lux până la cel mai fin detaliu. Abundență de rafinament. O întreagă colecție dominată de opulență venind din partea unui brand care simte ce doriți și acționează în acest sens. Sigma Beauty, echilibrul perfect dintre minimalism și finețe.

Colecția Ambiance impresionează la primul impact prin design-ul rafinat, detaliile sclipitoare venind perfect în completarea bazei aurii care este definitorie. Această colecție reunește produse pentru un machiaj radiant, care va ieși în evidență în orice moment. Pentru ten, ochi și buze, colecția este completată de un set de pensule luxuriant la care atenția la detalii este pusă pe primul loc. Potrivită drept cadou de Crăciun (sau orice altă ocazie), colecția cuprinde:

  • Setul de pensule Radiant Glow Brush Set
  • Paleta de iluminatoare Glowkissed Highlight Palette
  • Paleta de farduri Radiant Glow Brush Set
  • 2 lip gloss-uri Untamed Lip Gloss

Radiant Glow Brush Set

Pensulele din setul Radiant Glow Brush Set sunt cu siguranță cele mai atent realizate pensule din întreaga colecție pe care o dețin și au intrat rapid printre preferate. Setul este dovada clară că nu este nevoie de prea multe pensule pentru a realiza un machiaj complet, calitatea acestora fiind esențială. Atenția la detalii se observă de la mânerele cu un design tipic acestei colecții, sclipiciul auriu fiind în rolul principal, în timp ce perii moi și extrem de fini ai pensulelor fac aplicarea produselor foarte delicată, precisă și uniformă. Setul conține 5 pensule pentru un machiaj complet, dar și un portfard sclipitor pentru călătorii:

  • F35 Tapered Highlighter Brush – pentru aplicarea iluminatorului
  • F53 Air Contour/Blush™ Brush – pentru bronzer sau blush
  • E35 Tapered Blending Brush – pensulă pentru blending
  • F80 Flat Kabuki™ Brush – pentru fond de ten
  • E55 Eye Shading Brush – pensulă precisă

Ambiance Eyeshadow Palette

Look de zi sau de seară? Cu Ambiance Eyeshadow Palette e ușor să le obții pe amândouă. Paleta conține 14 farduri în nuanțe maro, nude și auriu, cu finisaj mat, metalic sau strălucitor, perfecte atât pentru realizarea unui machiaj subtil, de zi, cât și pentru un look intens, de seară. Culorile bogate și intens pigmentate se aplică uniform, fără pete, se combină ușor între ele și nu au fall-out. Aplicate pe o bază de machiaj, fardurile sunt extrem de intense și rezistente.

Cele 14 nuanțe vin însoțite de o oglindă, care salvează atunci când nu ai acces la una mare, dar și de o pensulă cu două capete: un capăt pentru blending, perfect pentru a combina și difuza nuanțele mate și un capăt plat, mult mai precis, pentru aplicarea fardurilor sclipitoare și metalice.

Glowkissed Highlight Palette

Let’s glow! 6 nuanțe divine de iluminatoare fac din paleta Glowkissed Highlight Palette o comoară. Intens pigmentate și cu o strălucire radiantă, iluminatoarele sunt ideale atât pentru un glow subtil care va arăta perfect în lumina soarelui, cât și pentru o strălucire intensă care va complimenta orice machiaj de seară.

Datorită celor 6 nuanțe diferite, paleta este perfectă indiferent de culoarea pielii, fiind ușor să găsești varianta care îți scoate în evidență trăsăturile. Cu o ușoară tentă metalică, cele 6 nuanțe arată bine atât singure, cât și combinate, pentru un look îndrăzneț. Aplicate pe punctele cele mai înalte ale tenului, respectiv pe pomeți, vârful nasului, arcadă și în colțul intern al ochilor, iluminatoarele devin punctul forte al oricărui machiaj, indiferent de intensitatea acestuia.

Iluminatoarele se aplică perfect cu pensula F35 Tapered Highlighter Brush din setul Radiant Glow Brush Set.

Untamed Lip Gloss

Din nou strălucire! Niciun machiaj nu este complet până în momentul în care aplicăm un produs pentru buze. Singure sau peste alte produse, lip gloss-urile Sigma completează orice look și oferă un aspect intens, dinamic, radiant.

Cele 2 nuanțe regăsite în cutia Ambiance Collection, Brilliance și Idyllic sunt nuanțe de nude-maroniu cu particule aurii strălucitoare care se potrivesc cu orice tip de machiaj. Asemeni iluminatoarelor din paleta Glowkissed, au un aspect metalic, radiant, care transformă orice machiaj în unul strălucitor, care va ieși în evidență. Textura lor menține buzele hidratate pe tot parcursul purtării și deși sunt gloss-uri, nu au o senzație foarte lipicioasă, motiv pentru care sunt foarte confortabile și rezistente.

Atunci când sunt purtate singure, gloss-urile dau o strălucire subtilă, astfel că sunt perfecte pentru un machiaj super glowy care radiază în orice lumină, mai ales la soare. Pot fi aplicate de asemenea și după conturarea buzelor cu un creion sau chiar peste un ruj, intensificând culoarea și aspectul acestora. Aplicatorul moale, cu o formă specială asigură o aplicare ușoară și rapidă, fără greșeli.

Cadou sau nu, colecția Ambiance este cu siguranță o alegere bună pentru a avea produsele de bază pentru un machiaj complet. Așadar, sunteți pregătite pentru strălucire extremă?