Cea mai magică perioadă a anului se apropie cu pași repezi, iar lista cu persoane pentru care trebuie să cumpărăm cadouri de Crăciun este probabil pentru toți dintre noi destul de lungă. Fie că ești în căutarea unui cadou pentru mama, sora sau iubita ta, fie pentru o colegă sau prietenă în cadrul unui Secret Santa, ideile care urmează ar putea fi de ajutor.

Seturi cadou

Niciodată nu poți da greș când alegi ceva din categoria seturilor, întrucât persoana care îl va primi va avea variante și își va găsi măcar un produs preferat din cele regăsite în set. Cu produse de make-up, îngrijirea tenului, corpului sau părului, seturile salvează atunci când sunteți în pană de idei. Fie că alegeți mai multe produse care credeți că ar fi pe placul persoanei dragi le oferiți ca un set cadou de Crăciun, fie că alegeți unul deja realizat, mergeți la sigur cu o astfel de idee.

Printre primele cadouri de Crăciun de anul acesta se regăsește setul de la Sigma, care conține produse de make-up din colecția Ambiance, respectiv o paletă de iluminatoare și una de farduri, 2 lip gloss-uri și un set de pensule cu portfard pentru călătorie. Cei de la Sigma au mai multe astfel de seturi, precum Magnifique Make-Up Collection, care ar putea reprezenta o idee foarte bună de pus sub brad.

Calendare advent

Calendarele advent sunt cadouri ceva mai speciale și mai diferite, întrucât pot fi oferite încă de la începutul lunii decembrie, iar persoana la care ajunge se va bucura zilnic de o mică surpriză. Pe Notino există calendare de la mai multe brand-uri, atât de la brand-uri accesibile, cât și de la brand-uri de lux. Ca variante există Lancôme, Bobbi Brown și MAC Cosmetics din categoria high end, iar din categoria mai accesibilă Catrice, Nivea, Essence și altele. Cei de la NYX Professional Makeup au și în acest an mai multe variante disponibile, de la care am ales și eu calendarul advent Diamonds & Ice.

NYX Professional Makeup Diamonds & Ice conține 24 de produse în variantă mini și full size, atât pentru buze și ochi, cât și câteva produse pentru ten. Prețul său se află undeva la mijloc comparativ cu celelalte calendare regăsite pe Notino, respectiv 185 lei.

Ați pregătit cadourile pentru cei dragi? Care sunt cele mai bune variante de pus sub brad?