Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar zilele rămase pentru a găsi cadourile perfecte nu mai sunt atât de multe. În curând cumpăratul cadourilor online nu va mai fi o variantă, motiv pentru care va trebui să ne confruntăm cu aglomerația din mall-uri și magazine. Sau nu! Asemeni multor magazine, fie acestea fizice sau online, cei de la Notino vin cu varianta de voucher cadou, care poate reprezenta soluția perfectă în diferite momente, mai ales în această perioadă.

Un voucher cadou Notino este perfect pentru oricine, întrucât acesta este valabil pentru orice comandă pe site, cu produse din orice secțiune. Acesta poate fi utilizat pentru o singură comandă, într-un termen de 12 luni de la achiziționare. Cel care îl primește trebuie doar să își aleagă produsele preferate, să introducă voucherul în coșul de cumpărături și să se bucure de cadou.

Când poți cumpăra un voucher cadou?

  • Când ești în criză de timp
  • Când magazinele sunt mult prea aglomerate
  • Când nu știi ce își dorește persoana sau nu îi cunoști gusturile
  • Când știi că persoana se va bucura mai mult de asta, decât de alegerile tale

Ce putem achiziționa cu un astfel de voucher? Din cele 55.000 de produse, de la 1.150 de branduri se pot alege atât parfumuri și produse pentru femei, cât și parfumuri pentru bărbați sau produse pentru îngrijire pentru aceștia. Întrucât voucherul este valabil multă vreme, el poate fi păstrat pentru momentele în care vrem să ne refacem stocul de produse de îngrijire sau pentru momentele în care se vor lansa produse noi.

Astfel, dacă încă sunteți în căutare de cadouri pentru ea sau pentru el, soluția ideală poate fi reprezentată de un voucher cadou în valoare de 100, 200 sau 300 de lei pe care el sau ea îi poate folosi așa cum își dorește. Cuponul cadou poate fi trimis persoanei atât în format electronic, cât și livrat direct la ușă.

Ce părere ai despre voucherele cadou? Cum stai cu pregătirea cadourilor? Ai apela la acest tip de cadou?