Să îți alegi parfumul în funcție de anotimp nu este ceva nou, întrucât fiecare te inspiră să mergi pe alt tip de note și să faci treceri cât mai îndrăznețe de la o aromă la alta. Anotimpul în care totul înflorește te face să simți nevoia de arome proaspete, cât mai fresh și cât mai plăcute, astfel primăvara este perfectă pentru note vibrante, inspirate din natura colorată, note care te fac să vrei mai mult! Alegerea unui parfum de primăvară se va baza întotdeauna pe sentimentul de vitalitate și prospețime și va fi “floare la ureche” să faci alegerea potrivită.

Totuși, indiferent de anotimp, nu poți da greș dacă alegi parfumuri arăbești. Acordurile orientale de orice tip te fac să ieși în evidență indiferent de ocazie, evident în cel mai plăcut mod. Îmbinarea acordurilor în aceste parfumuri este una specială, care încântă încă de la primul impact. Specifică acestor parfumuri este și persistența, ele menținându-se pe piele și pe haine zile la rând, pentru a încânta simțurile celui care le poartă, dar și a celor din jur.

Rasasi Kun Mukhtalifan Women

Inspirată din ideea de “a fi diferit”, apa de parfum pentru femei Rasasi Kun Mukhtalifan te surprinde cu combinațiile sale orientale și te trimite într-o călătorie în mijlocul celor mai frumoase locuri. Cu un debut proaspăt fructat de bergamotă și piersică, parfumul deschide povestea de primăvară-vară într-un mod cât mai fresh. Pentru că primăvara florile triumfează, acestea nu au cum să lipsească și din acest parfum, astfel că inima sa este dominată de acorduri de tuberoză, iasomie și heliotrop. Toate aceste note floral-fructate stau pe o bază care completează perfect povestea cu deznodământ oriental, persitența și intensitatea apei de parfum fiind date de asocierea dintre vanilie, patchouli, ambră, lemn de santal și mosc.

Cu un aer plin de inocență când abia este aplicat, dar cu o urmă de îndrăzneală lasată de baza sa, parfumul este perfect pentru persoanele care iubesc acordurile proaspete și își doresc ceva special.

Ce parfumuri preferi atunci când vine primăvara?